Indiana Jones - Zombie Terror

Un joc foarte tare cu zombies in care trebuie sa il ghidezi pe Indiana Jones prin diverse locuri misterioase, intunecate si periculoase in care teroarea si zombii iti fac piele de gaina. Neinfricatul aventurier explorator trebuie sa treaca prin pesteri periculoase.

Fereste-te de toate creaturile ce iti apar in cale, cum ar fi liliecii sau zombii. Foloseste biciul pentru a speria creaturile, dar si pentru a le ucide. Astfel vei putea termina aceasta calatorie primejdioasa cu succes, fara sa fi linsat de creaturile iesite din morminte care sunt insetate de sange. Ai grija sa nu iti pierzi toate vietile, iar pe parcurs strange cutiile care iti oferta cate o viata noua.

Îţi place acest joc? 90% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Indiana Jones - Zombie Terror" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te deplasa, iar tasta SPACE pentru a lovi/ataca cu biciul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Indiana Jones - Zombie Terror": Mergi prin pesterile periculoase, sari peste obstacole, pocneste din cand in cand cu biciul pentru a speria creaturile ce se ascund in intuneric, iar cand esti atacat de zombii, loveste-i cu biciul pentru a nu-ti lua o viata.

Părerile celor care au jucat "Indiana Jones - Zombie Terror"