Împuşcături în Noaptea de Halloween

Adrenalina si frica sunt mana in mana cand te joci acest joculet. Pentru ca este vorba de noaptea de Halloween, noaptea in care toate monstrii isi fac aparitia. In acest joc trebuie sa elimini toti monstrii care apar din intuneric si care vin spre tine. Monstrii cei urat si de groaza, trebuie eliminati cu ajutorul unor arme pe care le primesti in acest joc. Trebuie sa iti invingi teama, pentru ca acest joc cu monstrii este pe cale sa te sperie putin. Trebuie sa impusti monstrii, fantome, vampirii, lilieci si zombii.

Halloween-ul este o sarbatoare populara in America care se sarbatoreste in noaptea de 31 octombrie. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări, Halloween este serbat prin parade și carnavaluri.

Halloween Fericit!

Îţi place acest joc? 50% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Împuşcături în Noaptea de Halloween" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a tinti si a trage in monstrii.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Împuşcături în Noaptea de Halloween": Pentru ca misiunea ta este putin de groaza, in acest joc va trebui sa elimini monstrii, fantome si vampiri sau zombi. Tinteste cu Mouse-ulMouse-ul si trage in tot ce misca. Daca reusesti sa elimini toti monstrii care te amentinta, primesti dulciuri si bonusuri.

Părerile celor care au jucat "Împuşcături în Noaptea de Halloween"