Hungry Worms 2

Viermii Flamanzi ataca din nou. Hungry Worms 2 este un nou joc puzzle match 3 in care trebuie sa elimini de pe plansa jocului grupuri de minimum 3 legume de acelasi fel. Fiermilor le place sa manance legumele cultivate pe campie. Ei traiesc in legume pana cand leguma nu mai este buna de mancat, dupa care se muta in alta leguma si tot asa. In acest joculet trebuie sa combini leguleme pe plansa de joc astfel incat sa creezi grupuri pe linie de minimum 3 legume de acelasi fel pentru a le putea elimina pe rand din joc. Plansa contine mai multe elemente hexagonale care pot fi mutate in 6 directii, spre deosebire de jocurile in care elementele sunt sub forma de patratele si pot fi mutate doar in 4 directii. Deci, in functie de latura elementului, cunosti si posibilitatiile. Pe plansa exista si anumite legume bonus care iti vor oferi mai multe puncte daca reusesti sa le elimini din joc.

Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca. Fiecare nivel necesita un numar minim de legume pe care trebuie sa le elimini de pe plansa, astfel, in momentul in care ai eliminat destule legume din joc, vei putea trece la un nivel superior. Un joc Match 3 World.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Hungry Worms 2" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Hungry Worms 2": Cu Mouse-ulMouse-ul alege doua elemente hexagonale care contin legume, pentru a le schimba pozitia intre ele si astfel sa creezi un grup liniar de minimum 3 elemente de acelasi tip. Elementele trebuie sa fie in linie, indiferent de orientarea ei.

Părerile celor care au jucat "Hungry Worms 2"