Happy Kitchen - Bucătăria Veselă

In bucataria cea vesela din jocul "Happy Kitchen" lucrurile au inceput sa o ia razna. Chef Dragon trebuie sa aibe grija de bucataria lui in care gateste pentru cel mai bun restaurant din oras, si de care se ocupa zilnic, aranjeaza lucrurile si face curatenie. Insa, astazi unul dintre angajatii lui a facut o greseala si a uitat sa faca comanda la ingredientele si ustensilele necesare. Ajuta-l sa stranga toate ingredientele de care are nevoie pentru a gati diverse retete culinare, dar si ustensilele necesare in bucatarie. Evita sa colectezi vasele care au gandaci mari si urati pentru ca vei pierde puncte si jocul se va termina mai repede.

Ajuta-l pe Chef Dragon la gatit si sa-si faca din nou bucataria fericita si utilata cu de toate.

Îţi place acest joc? 87% 15 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Happy Kitchen - Bucătăria Veselă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca in bucataria lui Chef Dragon.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Happy Kitchen - Bucătăria Veselă": Scopul tau in acest joc este sa prinzi toate fructele, legumele, vasele, ustensilele, oalele si ingredientele care pica din partea de sus a joculetului. Fereste-te de vasele care au gandaci pentru ca sunt periculoase. Mergi de la stanga la dreapta si incearca sa prinzi toate obiectele din zbor.

Părerile celor care au jucat "Happy Kitchen - Bucătăria Veselă"