Handy Man

Un joc cu gangsteri in care esti un asasin al Mafiei. Ai mai multe misiuni / nivele pe care le treci doar daca le termini pe cele inferioare. Pentru a termina o misiune trebuie sa ucizi toti inamicii pentru care esti platit. Ai mai multe arme la indemana dintre care poti alege si trebuie sa tragi in toti pistolarii ce apar in calea ta. Cand trebuie sa incarci arma, este bine sa te ascunzi pentru a nu fi impuscat. Daca esti impuscat de prea mute ori exista riscul ca tu sa fii omorat in schimburile de foc.

Jocul are mai multe nivele, care sunt de fapt misiuni si trebuie terminate in ordine.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Handy Man" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele 1, 2 sau 3 pentru a schimba arma cu care tragi, tasta SPACE apasata pentru a te ridica din ascunzatoarea care te protejeaza de gloantele inamicilor, iar pentru a trage cu arma, a reincarca arma si pentru a tinti, foloseste Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Handy Man": Alege o arma folosind tastele numerice: 1, 2 sau 3 si ridicate din ascunzatoare tinand apasata tasta SPACE. Tinteste cu Mouse-ulMouse-ul inamicul in care trebuie sa tragi si apsa click pentru a trage. Cand nu mai ai gloante in incarcator, lasa tasta SPACE pentru a te ascunde de inamici si apasa tot pe click pentru a reincarca arma.

Părerile celor care au jucat "Handy Man"