Hamsterii Zburători

Hamsterii sunt tot mai inventivi si tot mai dornici de jocuri cat mai palpitante. Acum au descoperit un nou joc pe care vor sa il joace impreuna cu prietenii lor. Insa ei au nevoie de ajutorul tau pentru a-i organiza si pentru a-i face sa faca niste sarituri cat mai lungi. Noul joc al hamsterilor este aruncatul hamsterilor cu prastia. Este un fel de sport extrem in care vei lansa pe rand cate un hamster cu ajutorul unei prastii de lemn care ii lanseaza pe hamsteri cu o perna pentru a nu-i rani.

Jocul este foarte simplu. Se aliniaza 5 frati hamsteri pentru lansare si pe rand, fiecare va fi aruncat in sus de catre alti doi hamsteri care alearga pe rotile de hamster. In momentul in care hamsterul aruncat in sus ajunge la nivelul prastiei tale, aceasta prastie va trebui sa fie eliberata si astfel perna de pe prastie va lovi hamsterul si il va lansa inspre padurea din partea dreapta a plansei jocului.

Cu cat distanta este mai lunga, cu atat hamsterul va primi mai multe puncte. In timpul lansarii, in timp ce hamsterul zboara, el poate colecta diferite boostere care il vor ajuta sa mai stea in aer si sa zboare cat mai departe pentru a castiga partida de sport extrem.

Îţi place acest joc? 80% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Hamsterii Zburători" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joculet cu hamsterii sportivi.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Hamsterii Zburători": Misiunea ta din acest joc este destul de simpla. Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului va trebui sa ii lansezi pe fiecare dintre cei 5 hamsteri curajosi in extrema lor aventura aeriana. Apasa un click pentru ca hamsterul sa fie aruncat in sus de catre cei doi hamsteri de pe roati, iar in momentul in care hamsterul aruncat in aer este in drept cu perna din prastie, apasa inca odata click pentru ca prastia sa elibereze perna. In timp ce hamsterul este proiectat apasa click intr-una pentru a-i mentine echilibrul.

Părerile celor care au jucat "Hamsterii Zburători"