Gătește cu Tessa - Pizza Hawaii

Pizza Hawaii este un joc din seria "Gătește cu Tessa", o serie de jocuri cu si despre gatit, pregatite special pentru fetele harnice. In acest joc vei invata cum sa gatesti o pizza Hawaii de vara. Pentru a prepara o pizza ai nevoie de mai multe ingrediente si ustensile de bucatarie pe care le vei folosi. In joc vei primi ingredientele necesare prepararii: 1 bucata aluat de pizza congelat, 1 rosie proaspata, 200 grame de ananas feliat intr-o conserva, 150 grame de sunca proaspata, un borcan de 100 ml de sos de pizza de rosii, 1 ardei rosu si 100 grame de branza sau mozzarella. Fiecare dintre aceste ingrediente vor trebui pregatite pentru utilizarea la gatirea pizzei, si anume, va trebui sa le feliezi intr-un anumit mod, folosind unul dintre cutitele speciale pe care le gasesti in bucatarie. Alege cutitul cu care poti pregati ingredientele si foloseste-l. Dupa ce ai toate ingredientele necesare pregatite, vei primi instructiuni pentru aranjatul ingredientelor pe blatul de pizza. La final, trebuie sa introduci pizza la cuptor si sa alegi timpul de preparare. Pizza este gata dupa ce ai urmat toti acesti pasi.

Poti gati o pizza Hawaii si acasa la tine, pentru ca vei primi de la Tessa reteta din joc si o poti printa/imprima pe hartie. Poti sa gatesti cate pizza vrei in acest joc.

Îţi place acest joc? 89% 27 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Gătește cu Tessa - Pizza Hawaii" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc de gatit pizza.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Gătește cu Tessa - Pizza Hawaii": Daca iti plac jocurile de gatit pizza, atunci acest joculet din seria "Gătește cu Tessa" este cel mai potrivit. Vei instructiuni detaliate pe parcursul jocului, fapt care face acest joc sa fie destul de simplu de jucat si de terminat. Trebuie sa pregatesti corect ingredientele pe care le vei folosi ulterior la prepararea pizzei. Cand ai terminat de pregatit ingredientele, va trebui sa le aranjezi pe blatul de pizza si sa bagi la cuptor pizza pentru 12-15 minute. Asta este tot.

Părerile celor care au jucat "Gătește cu Tessa - Pizza Hawaii"