Găteşte cu Dora în La Cucina

Distraza-te jucand acest super joc de gatit cu Dora, care te ajuta sa gatesti mai multe feluri de mancare, la ea in bucatarie. In cartea de bucate gasesti mai multe retete pentru mai multe feluri de mancarica pe care o poti gati in bucataria Dorei.

Alege din cartea meniu, un fel de mancare, o prajitura sau o gustare pe care vrei sa inveti sa o gatesti. Gaseste toate ingredientele necesare pentru reteta aleasa de tine si vei reusi sa faci felul de mancare. Daca ai reusit sa faci de mancare, tu si Dora il puteti invita pe tatal ei sa guste sau chiar sa manance ce ati gatit voi.

Jocul este foarte simplu de jucat, iar instructiunile sunt in limba engleza (se poate alege ca ingredientele sa fie pronuntate in engleza sau in spaniola).

Îţi place acest joc? 87% 23 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găteşte cu Dora în La Cucina" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a putea gati in bucataria Dorei.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găteşte cu Dora în La Cucina": In acest minunat joc de gatit, trebuie sa alegi un fel de mancare pe care vrei sa il prepari, alegand din cartea meniu, apoi trebuie sa gasesti ingredientele pe care trebuie sa le folositi pentru a gati, de pe masa, din dulap sau din frigider. Daca ai gasit toate ingredientele mancare se poate gati. Succes si pofta buna!

Părerile celor care au jucat "Găteşte cu Dora în La Cucina"