Găseşte Obiectele Ascunse - Transformers

In acest joc de gasit obiecte ascunse trebuie sa cauti pe plansa jocului cele 10 obiecte din lista de pe bara din partea de jos a jocului si sa le elimini. Jocul contine planse foto din filmul Transformers, care apar in fiecare nivel al jocului. Pe fiecare plansa, deci in fiecare runda a jocului, ai cele zece obiecte asezate pe plansa astfel incat sa te induca in eroare si gasirea lor sa fie mai complicata. Obiectele ascunse se afla pe plansa, deci, chiar daca ti se pare ca nu ai reusit sa gasesti un obiect ascuns bine plansa, acesta este acolo, trebuie doar sa il localizezi.

Jocul are mai multe nivele cu plansa foto din film. Gaseste obiectele ascunse intr-un timp cat mai scurt pentru a aduna un scor cat mai mare. Cronometru va numara secundele si minutele pana cand vei reusi sa elimi toate obiectele.

Transformers este un film cu roboti care se transforma in masini si care se lupta intre ei, fiind din diferite lumi. Robotii se lupta pe Pamant, planeta pe care se ascundeau de robotii cei rai. Acesti roboti sunt ajutati de catre oameni sa invinga robotii care vor sa ii distruga si pe ei, dar si planeta Pamanat.

Îţi place acest joc? 67% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Obiectele Ascunse - Transformers" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Obiectele Ascunse - Transformers": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului marcheaza fiecare obiect gasit pe plansa. Daca ai localizat unul dintre cele 10 obiecte ascunse pe plansa, atunci trebuie sa il elimini imediat apasand un click pe el. Atentie insa, apasarea pe spatiul plansei, in afara unui obiect cautat, iti va lua din puncte.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Obiectele Ascunse - Transformers"