Găseşte Obiectele Ascunse - Toy Story 3

Gaseste cele 10 obiecte ascunse pe plansele din Toy Story 3, filmul de animatie Povestea Jucariilor. Jocul este foarte frumos si se poate juca destul de usor, trebuie doar sa cauti cu atentie pe fiecare imagine din joc cele zece obiecte care sunt pozitionate pe imagine astfel incat sa fie cat mai greu de localizat. Astfel, joculetul este mai palpitant si tu te vei bucura de un joc bun si atractiv. Fiecare obiect ascuns in imagine trebuie gasit si eliminat de pe plansa jocului. Cu cat gasesti si elimini mai repede toate cele 10 obiecte ascunse in joc, cu atat vei primi un punctaj mai mare la sfarsitul fiecarei runde.

Jocul are mai multe nivele, fiecare nivel are cate o imagine din filmul Toy Story, imagine care ascunde cate 10 obiecte afisate pe bara de la baza jocului. Apasa doar pe obiectele care trebuie eliminate de pe plansa, altfel, daca faci un click pe suprafata jocului fara obiect, vei pierde din puncte.

Povestea Jucariilor este un film de animatie in care personajele principale sunt jucariile unui copil. Cum era de asteptat, aceste jucarii au o poveste a lor care se petrece in momentul in care copilul nu este in preajma lor. Jucariile prind viata si fac diferite nazbatii care le arunca intr-o aventura de neimaginat.

Îţi place acest joc? 40% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Obiectele Ascunse - Toy Story 3" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Acest joc are buton Mute pentru a inchide sunetul si muzica.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Obiectele Ascunse - Toy Story 3": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului elimina obiectele ascunse cautate, de pe plansa jocului. Fiecare plansa a jocului din fiecare runda sau nivel este acoperita cu cate 10 obiecte care sunt destul de greu de depistat. Elimina aceste obiecte apasand un click pe ele.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Obiectele Ascunse - Toy Story 3"