Găseşte Lampa lui Aladin

Jocul "Lampa lui Aladin" este un joc cu obiecte ascunse si in care trebuie sa iti folosesti logica pentru a gasi si a folosi corect obiectele magice de pe plansa, care te vor ajuta sa gasesti lampa magica a lui Alladin. Si asta nu e tot, jocul continua cu o versiune foarte tare de "Match 3" in care trebuie sa faci combinatii de minim 3 pietre magice colorate cu aceiasi culoare pentru a croi drumul lui Aladin spre diferite locatii. Aladin are o singura cale pe care trebuie sa o descoperi tu eliminand pietrele magice pe rand, astfel incat sa eliberezi drumul pe care Aladin urmeaza sa mearga. Drumul se elibereaza automat si Aladin porneste singur spre destinatie in momentul in care pietrele magice au disparut de pe drum.

Aladin trebuie sa colecteze toate comorile pe care le gaseste in drum, dar si covorul magic cu care acesta poate zbura spre nivelul urmator. Fara o combinatie de 3 covorase, Aladdin nu poate folosi covorasul pentru a zbura mai departe. La fel, este nevoie si de sabia lui Aladin.

In momentul in care un nivel este finalizat, duhul magic iti va da de stire. Este acel duh magic din lampa fermecata a lui Aladin, exact ca in povestea orientala. In timp ce Aladin avanseaza in joc, castelul Sultanului este construit. Toata imparatia din povestea "O mie și una de nopți" se va construi, iar Aladin o va gasi pe Iasmina, fiica sultanului, cu care se casatoreste.

Îţi place acest joc? 93% 262 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Lampa lui Aladin" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Lampa lui Aladin": Jocul este destul de intuitiv si are multe instructiuni direct in joc in momentul in care treci la o noua runda sau trebuie sa executi o noua misiune. La inceput trebuie sa gasesti obiectele ascunse de pe plansa si sa le foloseste pentru a descoperi si alte obiecte care te vor ajuta sa termini runda. In rundele "Match 3" trebuie sa strangi puncte dar si sa ii gasesti drumul lui Aladin spre comori, spre covorasul sau cu care zboara si multe altele.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Lampa lui Aladin"