Găseşte Ghiveciul cu Flori

Gaseste obiectele ascunse pe fiecare plansa a jocului. Este vorba de cate un ghiveci de flori care este impartit pe bucatele, iar acestea sunt plasate pe o plansa intr-un mod care sa te induca in eroare. Trebuie sa cauti fiecare bucata care face parte din vaza cu flori pe care o cauti. Daca ai gasit toate bucatile, atunci trebuie sa faci puzzle-ul din aceste bucati, puzzle care va crea un ghiveci cu flori. Daca ai gasit si bucatile ascunse in plansa si ai pus si puzzle-ul la punct, atunci treci la un nivel superior. Fiecare nivel pe care il joci trebuie rezolvat in maxim 10 minute. Daca faci greseli in joc, vei pierde puncte, asa ca fii atent la ce obiecte dai click.

Jocul are mai multe runde pe care le poti juca, iar fiecare runda este contra cronometru, ai doar 10 minute la dispozitie sa gasesti obiectele ascunse si sa rezolvi puzzle-ul.

Îţi place acest joc? 66% 26 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Ghiveciul cu Flori" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc cu obiecte ascunse.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Ghiveciul cu Flori": Gaseste obiectele ascunse pe plansa, cauta toate bucatile de vaza care trebuie sa alcatuiasca ghiveciul de flori din partea dreapta. In momentul in care ai gasit toate bucatile ascunse pe plansa, rezolva si puzzle-ul din bucati si uneste bucatile pentru a realiza un ghiveci cu flori care te va duce la urmatoarea runda.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Ghiveciul cu Flori"