Găseşte Diferenţele în Winx Club

In acest joc de gasit diferentele pe cartonase cu personajele din Winx Club misiunea ta este sa gasesti cele 5 diferente dintre cele doua imagini care par a fi identice, insa au cateva elemente care lipsesc. Uita-te atent pe plansa din partea stanga si vezi ce lipseste in plansa din partea dreapta. Apasa click pe plansa stanga in locul in care elementul este diferit fata de plansa din partea dreapta. Tot timpul trebuie sa apesi click pe imaginea din partea stanga. Daca ai gasit o diferenta, apasa click exact in locul in care diferenta este clara. Daca nu reusesti sa mai gasesti o diferenta, poti cere ajutor apasand pe buton Hint din partea de jos a plansei jocului.

Jocul cu diferente din Club Winx are mai multe nivele care pot fi jucate. Fiecare nivel iti prezinta doua imagini aproape identice in care se afla cateva locuri diferite. De exemplu, lipseste o spranceana, o floare, un cercel, rochia are ceva diferit, lipseste soarele sau o pasarica nu este pe cer.

Lockette, Amore, Digit, Piff, Tune, Athea, Charmy, Concordia, Discordia, Nimphea, Jolly si Livy te asteapta sa te joci cel mai frumos joc al lor cu diferente. Cauta diferentele si termina joculetul pentru a te putea juca si alte jocuri la fel de frumoase.

Îţi place acest joc? 90% 19 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Diferenţele în Winx Club" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Diferenţele în Winx Club": Pentru a te juca acest joc de gasit diferentele intre doua imagini sau mai multe, trebuie sa folosesti Mouse-ulMouse-ul cu care vei marca locurile in care ai depistat o diferenta. Fiecare runda a jocului are doua sau mai multe imagini in care tu trebuie sa gasesti diferente, cum ar fi: un element in plus pe imagine, un element diferit fata de cealalta imagine, etc. Apasa click pentru marcarea diferentelor.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Diferenţele în Winx Club"