Găseşte Diferenţele în Robin Hood - Basmul SF

Un super joc cu Robin Hood in care trebuie sa gasesti diferentele pe mai multe pagini dintr-o carte de basme in care actiunea este SF si nu cum ne-am obisnuit pana acum sa vedem o carte de povesti. Fiecare pagina a a cartii de povesti este dublata, iar scopul tau in acest joculet este sa gasesti fiecare diferenta. Desenul are mai multe elemente care lipsesc sau care sunt in plus. Fiecare plansa din fiecare runda a jocului are un numar de diferente pe care trebuie sa le depistezi. Acest numar de diferente este in partea de jos a jocului. Daca ai gasit toate diferentele de pe desenul din basmul SF, poti intoarce pagina. Daca ai gasit doar o parte din diferente si nu mai gasesti restul de diferente, poti apela la sugestii (Hints). Astfel, poti face ca partea diferita sa tremure (butonul Shake) sau sa se marcheze (butonul Reveal). Cand apare butonul "Next" poti trece la urmatoarea pagina din joc.

Povestea din joc este urmatoarea. Robin Hood este in padure si dintr-o data, un OZN se prabuseste in zona. Robin Hood se duce sa verifice, intra in nava prabusita si gaseste un pistol pe care il va folosi ca sa o salveze pe printesa rapita de extraterestrii care au aterizat pe Pamant.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Diferenţele în Robin Hood - Basmul SF" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc de basm cu Robin Hood.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Diferenţele în Robin Hood - Basmul SF": Misiunea ta este simpla in acest super joculet de gasit diferentele. Basmul SF cu personajul Robin Hood si printesa rapita de extraterestrii are mai multe pagini pe care trebuie sa gasesti diferentele. Diferentele sunt diferite portiuni din desenele din poveste, care au elemente putin diferite. Exemplu: un picior, soarele, un pom, gura diferita, hainele colorate diferit, obiecte lipsa, etc.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Diferenţele în Robin Hood - Basmul SF"