Găseşte Diferenţele în Ratatouille

Ratatouille este si personaj de jocuri online pe POG. In acest joculet trebuie sa gasesti diferentele dintre doua imagini aproximativ identice, care au cateva elemente diferite cum ar fi lipsa unui deget, soarele mai mare pe cer, diferite elemente in plus sau in minus. Identifica diferentele intre imaginea din partea stanga si imaginea din partea dreapta, pana cand gasesti toate diferentele pentru a putea termina runda jocului. Daca apesi gresit de 3 ori, jocul se va termina, deci trebuie sa faci un click doar cand esti sigur ca exista o diferenta in locul unde apesi click. Vei primi cate 50 de puncte pentru fiecare diferenta gasita pe plansa jocului online cu soricelul Ratatouille, iar daca vei apasa gresit, vei pierde cate 10 puncte.

Jocul de gasit diferentele cu Ratatouille are mai multe nivele distractive pe care le poti juca online aici. Fiecare nivel al jocului are o plansa noua cu personajul indragit din filmul de animatie cu acelasi nume. Gaseste diferentele si termina jocul.

Ratatouille este un soricel pasionat de gatit si de arta culinara care invata tot ceea ce stie din acest domeniu urmarind o emisiune TV al unui mare si binecunoscut bucatar din Paris. Ratatouille este un soricel care nu viseaza niciodata ca va gati mancare alaturi de oameni. Insa, el ajunge printr-o intamplare sa gateasca alaturi de cei mai buni bucatari din oras.

Îţi place acest joc? 70% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Diferenţele în Ratatouille" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Jocul are buton de oprit sunetul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Diferenţele în Ratatouille": Priveste atent cele doua imagini care par identice, insa care au mai multe elemente distincte si localizeaza diferentele. Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului apasa click pe locul unde ai gasit o diferenta. Dupa ce ai gasit toate diferentele vei trece la un nivel superior. Daca apesi gresit de 3 ori in aceiasi runda, jocul tau se va termina, insa te poti juca din nou de la inceput.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Diferenţele în Ratatouille"