Găseşte Diferenţele în Cenuşăreasa şi Prinţul

Cenusareasa si Printul sunt foarte indragostiti si danseaza langa palatul in care locuiesc feritici. In acest joculet Cenusareasa si Printul ei frumos sunt prezentati intr-o doua imagini care par a fi identice, insa nu sunt. Exista 6 diferente intre cele doua imagini. Misiunea ta in acest joc este sa gasesti diferentele dintre cele doua poze. Jocul este foarte distractiv si foarte provocator. Identifica cele 6 locuri de pe plansa jocului care nu sunt identice si marcheaza-le. Primesti cate 100 de puncte pentru fiecare click corect pe o diferenta dintre imagini, iar daca nu ai apasat unde trebuie vei pierde cate 10 puncte pe click apasat gresit. Jocul se termina daca apesi 3 click-uri gresite consecutive.

Cenusareasa si Printul sunt doi indragostiti din unul dintre cele mai cunoscute basme. Cenusareasa este o fata foarte frumoasa care locuieste cu mama si surorile ei vitrege. Acestea o folosesc ca pe o servitoare si o obliga sa faca treaba in casa. Cenusareasa este foarte ascultatoare si face toata treaba din casa familiei. Norocul ei se schimba in momentul in care Printul o intalneste si se indragosteste nebuneste de ea.

Îţi place acest joc? 80% 15 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Diferenţele în Cenuşăreasa şi Prinţul" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Jocul are buton Mute cu care poti opri sunetul jocului.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Diferenţele în Cenuşăreasa şi Prinţul": Pentru a te juca acest joc de gasit diferentele intre doua imagini sau mai multe, trebuie sa folosesti Mouse-ulMouse-ul cu care vei marca locurile in care ai depistat o diferenta. Apasa click pentru marcarea diferentelor. Diferentele trebuie sa fie marcate doar in imaginea din partea dreapta.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Diferenţele în Cenuşăreasa şi Prinţul"