Găseşte Diferenţele în Bunny Angel

Jocul de gasit diferentele dintre doua sau mai multe planse care se aseamana dar care contin cateva diferente putin mai greu de sesizat cu Bunny Angel este un joc provocator si distractiv, care iti pune atentia la contributie. Mai multe imagini si grafice animate cu scene in care iepurasii cei haiosi sunt prezenti si pregatiti pentru joaca. Tu trebuie sa gasesti si sa marchezi diferentele intre cele doua sau mai multe planse. In fiecare runda a jocului ai un numar de diferente pe care trebuie sa le gasesti. In partea de jos a jocului este o lista cu numarul de diferente de gasit, iar acestea se vor marca in momentul in care ai marcat o diferenta pe plansa.

Jocul are mai multe nivele cu planse din ce in ce mai colorate si cu diferente putin mai greu de depistat. Fiecare plansa a jocului se poate juca in timpul limitat oferit, deci este un joc cu nivele contra cronometru. Daca ai gasit toate diferentele intre imaginile din joc, vei primi punctajul maxim. In plus, pe parcursul jocului vei primi diferite bonusuri si suplimente care te vor ajuta in rundele superioare. Daca nu ai depistat numarul minim de diferente cu care poti trece nivelul, te poti juca acelasi nivel din nou pana cand gasesti macar minimul de diferente.

Îţi place acest joc? 46% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Diferenţele în Bunny Angel" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Diferenţele în Bunny Angel": Pentru a te juca acest joc de gasit diferentele intre doua imagini sau mai multe, trebuie sa folosesti Mouse-ulMouse-ul cu care vei marca locurile in care ai depistat o diferenta. Fiecare runda a jocului are doua sau mai multe imagini in care tu trebuie sa gasesti diferente, cum ar fi: un element in plus pe imagine, un element diferit fata de cealalta imagine, etc. Apasa click pentru marcarea diferentelor.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Diferenţele în Bunny Angel"