Găseşte Diferenţele cu Croods

Un super joculet cu The Croods in rolurile principale in care trebuie sa gasesti diferentele dintre doua cartonase asezate in oglinda, care par a fi identice, insa nu sunt deloc asa cum par. In fiecare runda a jocului va trebui sa gasesti diferentele care exista intre cele doua imagini aproximativ la fel. Sunt 6 diferente in fiecare dintre rundele jocului pe care tu va trebui sa le marchezi pentru a le elimina de pe plansa. Daca reusesti sa le elimini pe toate, atunci vei putea trece la un nivel superior si vei primi si punctele cuvenite.

Jocul are mai multe nivele cu cate o plansa de joc din filmul Croods. Pe fiecare nivel te poti juca maximum 2 minute, timpul limita care iti este pus la dispozitie pentru a gasi cele 6 diferente care te vor duce mai departe la urmatorul nivel. Fiecare diferenta gasita iti va aduce 50 de puncte, iar daca apesi gresit pe suprafata plansei de joc, vei pierde cate 10 puncte pentru fiecare click.

Îţi place acest joc? 67% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Diferenţele cu Croods" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joculet.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Diferenţele cu Croods": Cauta diferentele dintre cele doua imagini ale aceleiasi planse din The Croods. Daca ai gasit o diferenta, apasa imediat click pe ea pentru a o marca. Daca ai gasit toate diferentele, atunci ai castigat.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Diferenţele cu Croods"