Găseşte Cuvintele - Puzzle 4 - Cărţi de Joc

Un nou joc de gasit cuvintele in care trebuie sa gasesti 15 cuvinte ascunse in matricea formata din literele din alfabet. Cuvintele reprezinta diferite jocuri care se pot juca cu niste carti de joc cum ar fi poker, bridge sau solitaire, dar si nume de carti de joc ca joker, king sau queen.

Jocul este simplu, in momentul in care ai observat unul din cuvintele din lista din partea stanga, trebuie sa il marchezi. Cuvintele pot fi pe verticala sau pe orizontala si pot fi scrise de la stanga la dreapta, dar si de la dreapta la stanga. Este un joc de cuvinte foarte frumos care iti pune mintea la contributie si daca te plictisesti si vrei sa te relaxezi, acesta este un joc care merita incercat.

Jocul face parte dintr-o serie de mai multe variante pe care le poti juca aici pe POG.RO si pot fi gasite in partea de jos a paginii unde sunt listate jocurile asemanatoare, dar si la cautarea de jocuri.

Îţi place acest joc? 59% 12 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Găseşte Cuvintele - Puzzle 4 - Cărţi de Joc" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a interactiona si a marca cuvintele.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Găseşte Cuvintele - Puzzle 4 - Cărţi de Joc": Cauta cuvintele din lista si marcheaza-le cu Mouse-ulMouse-ul pe plansa cu literele din alfabet.

Părerile celor care au jucat "Găseşte Cuvintele - Puzzle 4 - Cărţi de Joc"