Garfield la Prins Ouă de Găină

Garfield a plecat la prins de ouă de găină in cotetul gainilor de la ferma. Grasanul motan portocaliu pe nume Garfield vrea sa-si faca niste omleta, iar pentru omleta are nevoie de oua. Unde gaseste Garfield oua? La ferma, in cotetul cu gaini. Ajuta-l sa prinda ouale de gaina pentru a-si putea gati micul dejun.

In jocul "Garfield la Prins Ouă de Găină" de pe POG.RO trebuie sa prinzi ouale pe care le fac cele 5 gaini de la ferma. Trebuie sa fi atent care gaina face un ou, iar cand acesta se afla in cadere libera, trebuie sa te duci cu Garfield chiar sub el pentru a-l prinde in cos. Captureaza cat mai multe oua poti, dar fara sa prinzi si rosiile sau lubenita aruncata de gaini pentru a te alunga. Daca iti pica in cap tomatele sau pepenii verzi, atunci piezi o viata. Deci fereste-te de tot ce nu este ou. Daca ai prins o rosie, pierzi 2 oua din cos. Daca iti iei un pepene verde in cap, pierzi jumatate din ouale stranse in cos.

Prinde cat mai multe oua in cele 30 de secunde pe care le ai in fiecare nivel. Daca ai pierdut toate vietile din cauza lubenitei care ii pica in cap lui Garfield, jocul se termina, dar te poti juca din nou de la inceput. Vezi cu cate oua ramane in cos Garfield la finalul jocului, pentru a vedea daca se satura motanul sau nu.

Îţi place acest joc? 63% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Garfield la Prins Ouă de Găină" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te controla pe Garfield in jocul de prins oua de gaina.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Garfield la Prins Ouă de Găină": Este un joc de prins oua de gaina in care il ajuti pe motanul grasut Garfield sa stranga cat mai multe oua pentru a le manca. Gainile nu sunt bucuroase ca motanul le fura ouale asa ca din cand in cand mai arunca cu cate o rosie sau cu o lubenita in cap. Trebuie sa colectezi doar ouale de gaina, de tomate si de pepenii verzi trebuie sa te feresti, mai ales ca pierzi din ouale pe care le-ai strans in cos, dar si din vietile pe care le ai in joc.

Părerile celor care au jucat "Garfield la Prins Ouă de Găină"