Gang Blast

Un nou serif este in oras si trebuie sa restabileasca ordinea, deoarece orasul a devenit un magnet pentru raufacatori. Acestia s-au strans in oraselul care nu a avut serif pana acum. Este momentul ca seriful cel nou sa curete orasul de oamenii rai si sa ii bage la inchisoare pe toti. In acest joc friv ai sansa sa elimini raul din oraselul linistit de alta data. Cu ajutorul unui pistol de serif, va trebui sa elimini toti banditii care apar pe plansa jocului, astfel, in momentul in care ai tras intr-un bandit sau inspre el, acesta sa fie eliminat de tot din plansa. Daca ai reusit sa elimini toti banditii din runda, atunci vei putea avansa la un nivel superior. Pe plansa pot aparea si elemente explozive, cum sunt butoaiele cu praf de pusca, care vor exploda in momentul in care sunt atinse de un glont tras de tine.

Acest joculet este destul de asemanator cu faimosul si fabulosul joc Angry Birds, in sensul ca ai cam aceiasi misiune, sa darami diferite constructii complexe care sunt create tocmai pentru ca jocul sa fie cat mai interactiv, distractiv si sa provoace dependenta pentru a-l termina.

Jocul Gang Blast de pe Friv are mai multe nivele, in numar de 35, pe care le poti juca aici pe site. Te poti juca fiecare nivel pe rand, in functie de cat de mult poti avansa in joc.

Îţi place acest joc? 89% 9 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Gang Blast" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc Friv.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Gang Blast": Un joculet foarte tare si cu o misiune destul de simpla, dar in acelasi timp complexa. Trebuie sa elimini toti banditii care apar pe plansa, tragand cu pistolul in ei. Glontul trebuie sa ii atinga sau sa atinga alt obiect de pe plansa, astfel incat, elementele sa fie distruse, daramate sau eliminate direct de pe plansa, impreuna cu banditii. Cu cat folosesti mai putine gloante, cu atat este mai bine, pentru ca primesti puncte. Cu Mouse-ulMouse-ul trebuie sa tintesti si sa tragi in banditi. Esti serif.

Părerile celor care au jucat "Gang Blast"