Fruity Jumps - Fructele Săltăreţe

Fructele Saltarete trebuie sa ajunga pe celalat mal al raului cu orice pret pentru ca ele vor ajunge la copiii din toata lumea. Scopul tau in acest joc este sa ajuti ca fructele sa poata ajunge in partea dreapta a plansei jocului si sa nu ajunga in apa pentru ca astfel se vor pierde pentru totdeauna. Transfera toate fructele si restul obiectelor care apar in joc, din partea stanga in partea dreapta. Ai grija sa nu pice in apa nici un fruct. Cu ajutorul personajului din barcuta trebuie sa dai cu umbreluta trambulina in fructe pentru a le arunca mai departe spre malul din partea dreapta.

Colecteaza si bonusurile care te ajuta in misiunea ta, insa trebuie sa te feresti de bonusurile care mai mult iti strica treaba (cele colorate cu rosu).

Jocul are mai multe nivele pe care le treci daca nu iti pierzi toate sansele. Printre bonusurile primite se ascund si sanse in plus, sub forma unor stelute albe.

Îţi place acest joc? 95% 18 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Fruity Jumps - Fructele Săltăreţe" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca "Fruity Jumps".


Instrucţiuni - Cum se joacă "Fruity Jumps - Fructele Săltăreţe": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului trebuie sa ai grija sa atingi toate fructele, obiectele si bonusurile. Daca fructele ating umbrela trambulina, acestea sar mai departe spre malul din dreapta unde trebuie sa ajunga la fetita care le colecteaza. Daca ai ratat un fruct, trebuie sa fii atent la bonusurile care le primesti, pentru ca steluta alba este o sansa in plus.

Părerile celor care au jucat "Fruity Jumps - Fructele Săltăreţe"