Foxy Sniper - Vânătoare de Piraţi

Foxy Sniper este un lunetist de elita din Elita Navala din Statele Unite ale Amneziei. Foxy, impreuna cu echipa ei din fortele speciale de lunestisti, au fost plasati in coasta Somaliei pentru a depista si a elimina piratii somalezi care au atacat navele maritime de transport si au luat marinarii ostatici. Misiunea ta este vitala si nu e chiar simpla, trebuie sa elimini toti piratii care vor sau au atacat deja vapoarele de pe mare, cu orice cost. Aceste actiuni ale fortelor speciale trebuie sa duca la stoparea acestor atacuri din partea piratilor din Somalia. Fiecare misiune pe care o primesti de la statul major, de la capitanul tau, trebuie executata exact cum se cere. Trebuie sa depistezi inamicii, sa pui luneta de la sniper cu tinta pe capul inamicului si sa tragi.

Jocul are mai multe nivele - misiuni pe care trebuie sa le executi cu orice pret, pentru ca esti un soldat bine antrenat, un lunetist care trebuie sa execute misiunile care vin din partea superiorilor din armata.

Îţi place acest joc? 84% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Foxy Sniper - Vânătoare de Piraţi" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a tinti si pentru a trage. Pentru a te uita pe luneta de la sniper, trebuie sa apesi tasta SPACE.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Foxy Sniper - Vânătoare de Piraţi": Executa fiecare misiune pe care o primesti impotriva piratilor somalezi care ataca vapoarele de transport si navele de croaziera de pe ocean. In fiecare misiune trebuie sa elimini inamicii, grupurile de pirati care ataca vasele care navigheaza in coasta somaleza. Trage cu pusca cu luneta in capul inamicilor pentru a-i elimina din prima. Apasa tasta SPACE pentru a da zoom la sniper-ul cu care tragi. Esti un soldat foarte bine antrenat care trebuie sa mearga in toate misiunile fortelor speciale.

Părerile celor care au jucat "Foxy Sniper - Vânătoare de Piraţi"