Formula 1 - F1 Grand Prix

Daca iti plac jocurile cu formula 1, acest joc sigur o sa-ti atraga atentia si o sa-ti incerci talentul de sofer virtual. In jocul de Grand Prix te joci cu o masinuta de formula 1, pe o pista din Shanghai, din Silverstone, din Mangy Cours si din Indianapolis. Pentru a te juca trebuie sa alegi una din pistele de curse de masinute si modul in care vrei sa te joci, 1 player (un jucator - single player) sau 2 players (2 jucatori - multiplayer). Daca vrei sa te joci cu un prieten, atunci fiecare dintre voi o sa puteti conduce cate o masinuta de formula unu. Fiecare cursa are 8 lap-uri, adica trebuie sa faci 8 ture pe circuitul de curse ales. Jocul cu curse de masini este foarte usor de jucat si destul de bine facut. Cine termina primul cursa de masini este invingatorul.

Îţi place acest joc? 67% 3 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Formula 1 - F1 Grand Prix" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Player 1: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce masina. Apasa tasta SHIFT pentru Turbo. Player 2: Foloseste tastele W, A, S, D pentru a conduce masina. Apasa tasta ~ pentru Turbo.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Formula 1 - F1 Grand Prix": Este un joculet cu masinute de formula 1 care se poate juca in doi. Fiecare dintre cei doi jucatori au un set de taste pe care le pot folosi pentru a se juca. Jocul se poate juca si in modul 1 player, contra calculatorului. Pentru a te juca trebuie sa faci 8 ture de circuit.

Părerile celor care au jucat "Formula 1 - F1 Grand Prix"