Ferma Bunicului

Tom merge la bunicul lui la ferma pentru a-si petrece vacanta de vara. Fiind un baiat obisnuit cu orasul si in special cu jocurile pe calculator, la ferma de la tara el nu stie cum sa isi ocupe timpul. Asa ca se gandeste sa isi ajute bunicul sa restaureze ferma. Pentru a face reparatii si cumparaturi pentru ferma, tu si cu Tom trebuie sa va jucati.. Intra in joc, citeste instructiunile si sugestiile, si ajuta-l pe bunicul Joe la treburile gospodaresti.

Castigi banuti din vanzarea de legume proaspete, fructe suculente, oua, flori si miere de albine de la ferma cea veche. Banii castigati din vanzari cheltuiei pe reparatiile necesare fermei.

Apasa butonul Play pentru a te juca cu legumele si fructele, schimba-le intre ele astfel incat sa faci grupuri de minim 3 fructe sau legule pe rand, pentru ca ele sa fie eliminate de pe plansa. Jocul are mai multe nivele pe care le treci daca reusesti sa strangi banii necesari in timpul oferit.

Cand ai strans bani, trebuie sa te intorci la ferma.

Îţi place acest joc? 97% 127 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Ferma Bunicului" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Acest super joc se poate juca doar cu Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Ferma Bunicului": Joaca-te cu fructele, citeste instructiunile si sugestiile de la ferma pentru a putea cultiva si strange legumele, fructele, ouale, florile si mierea de albine. Vinde-le in oras si cu banii castigati restaureaza vechea ferma a bunicului. Aceasta vacanta de vara sigur va ramane in mintea nepotului Tom, dar si a ta.

Părerile celor care au jucat "Ferma Bunicului"