Farmers On Fire - Fermierii şi Bombele

Fermierii din "Farmers On Fire" sunt nevoiti sa lupte pentru pamantul lor si pentru animalele pe care le cresc la fermele lor. "Fermierii şi Bombele" este versiunea de la tara a clasicului joc Bomberman. Alearga prin labirintul din fiecare plansa a jocului si pune bombe, fereste-te de explozia lor si colecteaza toate bonusurile care apar in urma exploziilor. Adversarii tai fac acelasi lucru si trebuie sa te feresti si de bombele lor si sa pui si bombe care ar putea sa-i arunce si pe ei in aer si astfel sa elimine din concurenta.

Jocul are mai multe nivele, este multiplayer si poti juca impotriva CPU sau impotriva unui prieten.

Îţi place acest joc? 84% 12 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Farmers On Fire - Fermierii şi Bombele" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a alerga prin labirint, tasta SPACE pentru a pune o bomba. Pentru multiplayer, Player 2 foloseste urmatoarele taste: W A S D pentru miscare si tasta CTRL pentru a pune bombe.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Farmers On Fire - Fermierii şi Bombele": Alearga prin labirintul de pe plansa jocului, pune bombe pentru a crea noi cai de acces, colecteaza toate bonusurile ascunse sub cutii si eliminati adversarii din joc.

Părerile celor care au jucat "Farmers On Fire - Fermierii şi Bombele"