Fabrica Iepuraşului de Paşte

Paştele se apropie si Iepurasul are din ce in ce mai multa treaba, mai ales ca majoritatea copiilor au fost cuminti si toti cei cuminti primesc cadouri si un cos de Paste. In acest joculet super special de sarbatori, trebuie sa il ajuti pe Iepurassa impacheteze cat mai multe cosuri cu bunatati pentru sarbatoarea Pastelui. Fiecare model de cos trebuie sa contina anumite dulciuri si decoratiuni. In functie de culoarea cosului care vine pe banda din fabrica de ciocolata a Iepurasului, trebuie sa pui iarba colorata, apoi ouale si iepurasul de ciocolata de culoarea care trebuie, iar la final va trebui sa impachetezi fiecare cos cu folie. Daca cosul este ca unul dintre cele 3 modele care apar si se schimba in partea de sus a jocului, atunci cosul finalizat va fi ridicat de o macara din fabrica si va fi trimis in depozit.

Daca reusesti sa faci cat mai multe cosuri, pana cand acestea nu pica de pe banda, vei primi bani, altfel vei pierde o parte din banii castigati muncind la banda din fabrica. Fiecare schimb de tura este de fapt un nivel al jocului. Jocul are mai multe nivele, din ce in ce mai interactive. Daca ai trecut mai multe runde, nu trebuie sa te opresti, pentru ca sunt foarte multi copii care trebuie sa isi primeasca cosul de cadouri de la Iepurasul de Paste.

Paste Fericit!

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Fabrica Iepuraşului de Paşte" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Fabrica Iepuraşului de Paşte": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului trebuie sa faci cat mai multe cosuri pentru sarbatoarea Pastelui. Pune ornamentele in cosul gol, in asa fel incat, cosul sa fie la fel cu unul din modelele afisate in joc. Apoi pune ouale si iepurasul de ciocolata cu culoarea specificata in model, impacheteaza cu folie si gata, asta este tot. Repeta actiunea pentru fiecare cos de pa banda din fabrica.

Părerile celor care au jucat "Fabrica Iepuraşului de Paşte"