Fă Curat în Camera lui Pou

Pou nu a dormit toata noaptea, el s-a distrat impreuna cu cativa prieteni care au lasat in urma o dezordine de nedescris in camerele din casa lui Pou. Hai sa il ajutam pe Pou sa faca curata in camere pentru ca totul sa revina la normal si camerele sa fie din nou curate si bine ingrijite. Casa lui Pou are 3 camere si fiecare camera trebuie curatata pe rand. Pou vine cu matura, iar tu trebuie sa pui lucrurile in ordine si sa aduni hartiile si ambalajele de pe jos la cosul de gunoi.

Jocul are 3 nivele pe care le poti juca, deci ai 3 camere in care trebuie sa faci curat, bucataria, camera de zi si dormitorul lui Pou. In fiecare nivel al jocului, deci in fiecare camera ai la dispozitie 1 minut pentru a face curat. Daca nu ai reusit sa faci curat, atunci jocul se termina. In fiecare runda a jocului ai si cate 3 hint-uri pe care le poti folosi pentru a vedea imaginea camerei curate si asa cum trebuie ea sa arate. Strange toate hartiile si pune-le in cosul de gunoi, strange lucrurile si cauta-le locul. Daca pui un obiect in alt loc decat cel in care trebuie sa fie, obiectul se duce inapoi pe jos, de unde l-ai luat.

Îţi place acest joc? 93% 27 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Fă Curat în Camera lui Pou" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca cu Pou.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Fă Curat în Camera lui Pou": Jocul este foarte simplu de jucat. Trebuie sa strangi toate lucrurile care sunt aruncate pe jos, dar si lucrurile care nu stau la locul lor, stau stramb (de exemplu, tablourile de pe pereti) sau sunt rasturnate (de exemplu, vaza cu flori). Daca ai reusit sa faci curatenie in camera lui Pou, jocul trece la un nivel superior.

Părerile celor care au jucat "Fă Curat în Camera lui Pou"