Fă Curat în Camera Fetiţei cu Flori

Grace este Fetita cu Flori si are are nevoie de ajutorul tau. La ea vor veni maine doua prietene cu care va invata pentru scoala, insa camera ei este un dezastru total, toate lucrurile sunt aruncate prin casa, hainele la fel si pe langa asta, mai are si o gramada de gunoaie imprastiate prin toata camera si prin pat. Ca sa nu se faca de ras, Grate trebuie sa faca curat si sa isi aranjeze lucrurile in camera. Vrei sa o ajuti sa faca curat? Ea trebuie sa stranga toate hainutele in cosul pentru haine, gunoaiele in cosul de gunoi si sa dea cu aspiratorul peste petele de apa scurse pe podea si prin pat. De asemenea, Grace trebuie sa-si aranjeze si cartile, florile si jucariile care trebuie puse la locul lor. Jocul iti ofera si indicii pentru gasirea celor 39 de obiecte ascunse prin toata camera.

Îţi place acest joc? 60% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Fă Curat în Camera Fetiţei cu Flori" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca. Apasa pe butonul Hint pentru a primi indicii.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Fă Curat în Camera Fetiţei cu Flori": Cauta toate hainele si gunoaiele de prin camera Fetitei cu Flori si punele in cosul pentru haine, respectiv cosul de gunoaie. Aranjeaza camera pentru ca Grace sa le poata primi pe prietenele ei pentru a studia impreuna.

Părerile celor care au jucat "Fă Curat în Camera Fetiţei cu Flori"