Elsa şi Roata Norocului

Te simti norocos sau norocoasa? Printesa Elsa te provoaca sa intri in super jocul ei interesant, pe care l-a numit Roata Norocului. Ai curaj sa te joci si sa strangi puncte pe noroc si pe ceea ce sti din desenele animate? Invarte de roata si vezi ce provocari te asteapta. Fiecare invartire a rotii iti aduce un set de provocari care mai de care pe care va trebui sa le treci pentru a castiga puncte. Aduna cat mai multe puncte, raspunzand corect la intrebari, alegand diferentele dintre diferite cartonase cu Elsa, Ana, Olaf, Kristoff, Hans, Pabbie, Ducele de Weselton, Bulda, Oaken si altii.

Jocul are de fapt mai multe joculete integrate, care mai de care mai interactive pe care le poti jucat, un fel de colectie de jocuri pe care le poti juca daca ai noroc sa le nimeresti la roata.

Îţi place acest joc? 90% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Elsa şi Roata Norocului" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Elsa şi Roata Norocului": Intra in joc acceptand provocarea Elsei de a invarti la Roata Norocului. In functie de norocul tau, vei primi diferite provocari constand in micute jocuri pe care va trebui sa le joci pentru a strange puncte.

Părerile celor care au jucat "Elsa şi Roata Norocului"