Elefantul şi Sistemul de Irigaţii de la Fermă

Elefantul se ocupa de Sistemul de Irigaţii de la Fermă, insa este coplesit de munca si are nevoie de ajutor. Elefantul are grija ca apa sa ajunga pe plantatia de la ferma, dar si la animalele care beau apa. Pentru ca apa sa ajunga in sistem, iar apoi la plante si animale, trebuie sa ai grija ca sistemul de tevi sa fie bun. Pentru aceasta va trebui sa conectezi corect tevile intre ele, astfel incat sa creezi un sistem corect pe care va curge apa din fantana. Pompa de la fanta se poate actiona doar manual, in momentul in care tevile au fost conectate corect. Daca totul este in regula, in momentul in care elefantul pompeaza apa si s-a creat destula presiune, apa va curge prin teava si va ajunge la pamantul cultivat cu porumb, dar si la vacutele insetate care asteapta apa curata.

Jocul are mai multe nivele interactive pe care le poti juca. Fiecare nivel are un grad de dificultate diferit si din ce in ce mai mare. De asemenea, fiecare nivel este contra cronometru, deci va trebui sa te grabesti pentru a-ti putea indeplini misiunea.

Îţi place acest joc? 90% 10 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Elefantul şi Sistemul de Irigaţii de la Fermă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Elefantul şi Sistemul de Irigaţii de la Fermă": Intra in ferma si ajuta-l pe elefantul care nu mai face fata la sistemul de irigatii. Leaga tevile corect intre ele pentru a putea forma o singura teava prin care va putea curge apa de la pompa de la fantana. In momentul in care ai conectat tevile corect, apasa repede pe butonul de pompat apa pana cand presiunea din pompa este la maxim si asteapta sa vezi daca ai trecut runda.

Părerile celor care au jucat "Elefantul şi Sistemul de Irigaţii de la Fermă"