Egg Scramblers - Ouăle Săltăreţe

In jocul "Egg Scramblers" cu ouăle săltăreţe, trebuie sa ai grija ca ouale sa treaca din partea stanga in partea dreapta fara sa se loveasca de podea. Pentru ca ouale care sar de jos in sus sa ajunga in partea cealalta, trebuie sa muti cuibul de paie astfel incat fiecare ou sa atinga cuibul manevrat de tine, si nu podeaua pentru ca atunci ele se vor sparge. Daca un ou ajunge pe podea, aceasta se sparge iar tu pierzi o viata. Pentru vieti in plus trebuie sa colectezi toate inimioarele care iti pica din cer la fiecare 500 de puncte facute in joc. De asemenea, fii atent pentru ca vei primi diferite super puteri pe care le poti folosi in joc pentru a strange cat mai multe puncte. Mutarea cuibului se face cu ajutorul Mouse-ului.

Jocul se desfasoara in cadrul unei ferme de gaini. Aceste gaini de la ferma fac oua de care trebuie sa ai tu grija si sa le ajuti sa mearga spre depozitul de oua.

Pentru a-ti salva scorul pe POG.RO, la sfarsitul jocului apasa pe butonul "Submit" din partea de jos a plansei jocului.

Îţi place acest joc? 75% 4 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Egg Scramblers - Ouăle Săltăreţe" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca cu ouale de gaina.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Egg Scramblers - Ouăle Săltăreţe": Treaba ta in acest joc cu ouale saltarete este sa ajuti la mutarea oualor in depozit. Gainile fac pe rand cate un ou care incepe sa sara de jos in sus spre iesirea din cotetul gainilor de la ferma. Pentru a ajuta la mutarea oualor, trebuie sa muti cuibul de paie astfel incat ouale sa nu atinga podeaua, pentru ca se vor sparge, iar tu vei pierde punctele si vietile din joc. Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a muta cuibarul de la stanga la dreapta.

High Scores - Top Jucători

Părerile celor care au jucat "Egg Scramblers - Ouăle Săltăreţe"