Easter Maze - Labirint de Paşte

Iti plac jocurile cu labirint? Atunci esti persoana potrivita care il poate ajuta pe Iepurila sa treaca prin labirintul din joc si sa ajunga la ouale de Paste. Iepurica trebuie sa ajunga la timp sa ascunda ouale vopsite. Iepurasul de Paste exista in traditia din intreaga lume de foarte mult timp. Iepurele este cel care le umple cosul de oua colorate copiilor care au fost cuminti tot anul.

In acest joc trebuie sa rezolvi 3 labirinturi diferite. Trebuie sa gasesti calea cea buna printre zidurile labirinturilor si sa ajungi la ouale colorate. Daca ai reusit sa ajungi, treci la un nivel superior. Timpul pe care il petreci jucandu-te este contorizat, iar in functie de cat de rapid esti, primesti puncte.

Scorul si numele tau pot aparea in topul de pe pagina jocului.

Îţi place acest joc? 75% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Easter Maze - Labirint de Paşte" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca in labirint.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Easter Maze - Labirint de Paşte": Mergi cu punctul rosu prin labirint si cauta calea cea corecta pe care poti duce iepurasul catre ouale colorate. Iepurila trebuie sa ajunga la oul colorat. Daca iepurele ajunge in timp util la capatul celalalt al labirintului, castigi mai multe puncte. Succes!

Părerile celor care au jucat "Easter Maze - Labirint de Paşte"