Earn to Die

În acest joc eşti unul dintre ultimii oameni de pe Pământ şi trebuie să ajungi la elicopter pentru a te salva. Trebuie să treci cu maşina peste zombi şi peste obstacole.

Poţi cumpăra o maşină, o camionetă sau chiar un TIR, cu care trebuie să încerci să ajungi la elicopter. Îmbunătăţeşte maşinile: cumpără benzină, anvelope bune, motoare cu mai mulţi cai putere, un booster pentru a prinde viteză sau chair o armă cu gloanţe care trage automat în zombie.

De asemenea, trebuie să ai grijă ca maşina să nu se răstoarne când sari cu ea pe dealuri. Nu trebuie nici să te opreşti, sau să dai înapoi, pentru că o să mori.

Îţi place acest joc? 94% 46 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Earn to Die" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte săgeţilesăgeţile sau tastele A, S , D, W pentru a conduce maşina şi tasta CTRL sau X pentru a folosi Booster-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Earn to Die": Îmbunătăţeşte-ţi maşina, cumpără benzină, anvelope mai bune, un motor cu cai putere, un booster sau o armă cu gloanţe pentru a putea trece peste zombi care îţi iasă în cale pentru a ajunge la elicopter în viaţă. Nu uita să îţi cumperi o maşină mai bună în momentul în care ai strâns destui bani.

Părerile celor care au jucat "Earn to Die"