Earn to Die 2012

Earn to Die 2012 este a doua versiune a cunoscutului joc cu zombie, un joc imbunatatit si cu mai multe optiuni disponibile.

Trebuie sa te salvezi si sa traversezi un traseu spre elicopterul cu care trebuie sa zbori cat mai departe din zona contaminata. Trebuie sa iti incerci norocul cu mai multe masini pe care le poti cumpara si imbunatatii doar daca reusesti sa calci cat mai multi zombii.

In aceasta versiune a jocului, ai un Ford Mustang la inceput, dar iti poti cumpara si Jeep de teren dar si un autobuz mare, in momentul in care acestea nu mai sunt incuiate si strangi destui bani. Cu banii poti cumpara si un motor mai puternic, o cutie de viteze buna, roti si cauciucuri mai mari, kit zombie, o arma cu gloante, boost si combustibil pentru masina.

Trebuie sa conduci masina cu atentie si viteza potrivita pentru a nu te rasturna pe dealuri, sa treci peste obstacole si sa calci zombii care iti apar in cale.

Jocul nu este recomandat copiilor sub 13 ani. (13+ Game)

Îţi place acest joc? 91% 163 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Earn to Die 2012" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte săgeţilesăgeţile sau tastele A, S , D, W pentru a conduce maşina şi tasta CTRL sau X pentru a folosi Booster-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Earn to Die 2012": Îmbunătăţeşte-ţi maşina, cumpără benzină, roţi şi anvelope mai mari, un motor cu cai putere, o cutie de viteze mai bună, un booster sau o armă cu gloanţe pentru a putea trece peste zombi care îţi iasă în cale pentru a ajunge la elicopter în viaţă. Nu uita să îţi cumperi o maşină mai bună în momentul în care ai strâns destui bani.

Părerile celor care au jucat "Earn to Die 2012"