Dressup cu Mireasă şi Mire

Acesta este unul dintre jocurile pe care sunt sigura ca l-ai cautat de mult timp. Este un joculet frumos in care trebuie sa alegi o rochie de mireasa si un costum de mire pentru tinerii care vor sa se casatoreasca. Nunta este aproape si tu trebuie sa-i ajuti pe tinerii insuratei sa-si aleaga cea mai buna tinuta pentru cea mai frumoasa zi din viata lor. Fata si baiatul se casatoresc si de emotii nu mai stiu ce haine sa aleaga, cu care sa se imbrace pentru casatorie. Ai de ales dintre 10 rochii de mirease, una mai frumoasa ca alta, rochii simple si rochii de printese, albe si colorate intr-un stil extrem de elegant. Poti alege si coafura miresicii, dar si incaltamintea si colierul pe care il va purta la ceremonie. Pentru mirele nostru, poti alege costumul, pantofii si frizura pentru aceata zi speciala.

Vei putea alege locatia unde va fi nunta, masa mirilor si tortul pentru nunta. De asemenea, ai de ales intre 3 perechi de miri.

Îţi place acest joc? 82% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Dressup cu Mireasă şi Mire" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a aranja pe mire si pe mireasa.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Dressup cu Mireasă şi Mire": Alege hainele potrivite pentru nunta de vis. Daca vei reusi sa alegi o combinatie perfecta, nunta va fi ca un basm frumos.

Părerile celor care au jucat "Dressup cu Mireasă şi Mire"