Doctoriţa Pluşica - Consultaţie Păpuşică

Doctoriţa Pluşica are un pacient nou, o papusica draguta care a venit pentru o consultatie. Saracuta papusa a avut un mic accident in timp ce se juca cu prietena ei cea mai buna. Aceasta are o manuta rupta si alte cateva zgarieturi pe fata. Ajut-o pe Plusica sa o faca bine. Cu ajutorul ustensilelor medicale pe care micuta doctorita le detine in clinica ei de jucarie, trebuie sa o ajutati pe papusica impreuna pentru ca ea sa se insanatoseasca. Bratul rupt trebuie sa fie pus la locul lui, iar ranile curatate si tratate astfel incat ele sa se vindece corect. Pentru ca papusa sa se simta mai bine, trebuie sa i se administreze si putin sirop calmant.

Bine ati venit la Clinica Doctoritei Plusica, clinica jucariilor de plus. Doctorita Plusica este cel mai bun medic de la Disney, care stie aproape toate problemele legate de sanatatea jucariilor si care gaseste tot timpul o solutie pentru vindecarea jucariilor bolnavioare. Plusica pune diagnostic pentru fiecare problema medicala, iar pentru problemele necunoscute, noteaza in carnetelul ei toate detaliile pentru a putea vindeca viitori pacienti.

Îţi place acest joc? 60% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Doctoriţa Pluşica - Consultaţie Păpuşică" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Doctoriţa Pluşica - Consultaţie Păpuşică": Doctorita Plusica trebuie sa o vindece pe Papusica, o papusa foarte draguta care are cateva probleme medicale pe care doar Plusica le poate vindeca. Mergi in Clinica de Jucarii si ajut-o pe micuta doctorita sa o vindece.

Părerile celor care au jucat "Doctoriţa Pluşica - Consultaţie Păpuşică"