Diferenţe pe Cartonaşe Animate

Acest joc de gasit diferente dintre doua imagini care par a fi la fel dar nu sunt deloc asa pentru ca exista cateva locuri in acestea care nu sunt la fel. Ideea este sa te uiti atent la toate detaliile de pe cele doua cartonase animate din fiecare runda a jocului si sa gasesti si cea mai mica diferenta. Fiecare runda are doua imagini cu un cartonas cu un desen. In aceste doua imagini exista 4 diferente pe care tu trebuie sa le gasesti. Chiar daca cele doua imagini par identice, acestea chiar nu sunt, iar daca o sa te uiti atent si o sa cauti in imagini locurile in care lipseste coada unui animalut, sau un balon este de alta culoare, sau lipseste un nor de pe cer, sau chiar sa fie un caracter in plus.

Jocul are mai multe nivele distractive pe care trebuie sa le joci si sa te termini. Fiecare nivel este contra cronometru, deci trebuie sa te grabesti si sa gasesti acele diferente. Daca timpul a expirat pe una din plansele jocului, cand vei incerca sa te joci din nou, vor aparea diferente noi, deci ai grija pentru ca nu poti sa trisezi si trebuie doar sa fii atent. In fiecare runda vei putea gresi maxim 5 locuri inainte ca jocul sa se termine.

Îţi place acest joc? 84% 12 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Diferenţe pe Cartonaşe Animate" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Pentru a te juca trebuie sa folosesti Mouse-ulMouse-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Diferenţe pe Cartonaşe Animate": Gaseste diferentele dintre cele doua imagini care par identice dar care au 4 diferente. Marcheaza-le cu Mouse-ulMouse-ul inainte ca timpul sa expire. Daca ai gasit toate diferentele atunci vei putea trece la un nivel superior. Ai grija si apasa click pe locul care trebuie, pentru ca daca ai apasat click in afara locului care contine diferenta nu se va lua in considerare.

Părerile celor care au jucat "Diferenţe pe Cartonaşe Animate"