Dezamorsează Bombele cu Bolt

Intra in actiune cu Bolt si incearca sa dezamorsezi bombele puse prin cartier care vor arunca o plasa asupra catelului super erou. Hingherii omului rau incearca sa il captureze pe Bolt pentru a putea pune stapanire pe oras. Bolt are nevoie de ajutorul tau in misiunea lui. Salvarea orasului este foarte importanta, deoarece in oras sunt foarte multi oameni care au nevoie de un conducator bun, nu de maleficul om rau. Bolt trebuie sa o salveze pe Penny. In oras sunt mai multe bombe care sunt pe cale sa explodeze si vor alerta drona care il va captura pe Bolt. Mergi pe rand la fiecare bomba care iti apare in cale si dezamorseaza-o cu razele din ochii lui Bolt. Daca reusesti sa dezamorsezi bombele inainte ca ele sa explodeze, atunci drona nu va fi anuntata. Incearca sa eviti drona cu orice pret, aceasta masinarie este foarte periculoasa.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Dezamorsează Bombele cu Bolt" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te misca, tasta pentru a sari, iar tasta SPACE pentru a dezamorsa o bomba.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Dezamorsează Bombele cu Bolt": Cauta toate bombele de pe plansa jocului si mergi cu Bolt sa le dezamorsezi. Aseaza-te in fata bombei si apasa tasta SPACE pentru a o dezamorsa. Trebuie sa te feresti si de drona care este pregatita sa arunce o plasa pentru a-l captura pe Bolt.

Părerile celor care au jucat "Dezamorsează Bombele cu Bolt"