Desenează un Domino

Un mic joc in care poti desena o linie curbata pe care vor fi asezate piesele de Domino. Deseneaza cat mai corect acea linie peste care vor urma sa fie asezate piesele de domino, astfel incat sa le poti aseza pe toate, lasand si putin spatiu intre linii pentru ca piesele sa aibe loc. Daca ai folosit toate cele 200 de piese domino atunci inseamna ca ai desenat foarte bine. In joc poti apasa butonul Start pentru a incepe sa le darami si pentru a vedea daca le-ai asezat intr-o pozitie care va permite doborarea tuturor pieselor de domino asezate pe plansa de joc. Te poti juca cu inca un prieten, pe rand, pentru a vedea care este cel mai bun.

Domino este un joc care se poate juca in doi sau mai multe persoane care vor folosi piesele in forma dreptunghiulara care au desenate pe ele o linie pe mijloc si un numar diferit de puncte. Jocul este de origine din China si a ajuns in vest in secolul 18. Jucatorii trebuie sa aseze pe plansa de joc cate o piesa pe rand care va completa lantul de piese, astfel incat cel putin una din jumatatea marcate cu puncte sa fie la fel cu una din jumatatile piesei de langa ea. Castiga cel care reuseste sa puna toate piesele in lantul Domino.

Îţi place acest joc? 100% 2 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Desenează un Domino" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Desenează un Domino": Trage o linie curbata sau cum vrei tu sa o faci pentru a crea un lant de piese de domino pe care la final le poti darama pentru propria distractie.

Părerile celor care au jucat "Desenează un Domino"