Demolition Drifters

Hai in cursa de drifturi in care tu si masina ta special echipata pentru acest tip de curse de masini veti putea face recorduri si veti putea invinge pe ceilalti participanti. Demolition Drifters este un joculet cu masini foarte tare in care poti face diferite cascadorii cu masinuta de curse, in special drifturi spectaculoase pentru care primesti puncte si pentru care lupti de fapt in aceste curse de masinute pe pista special amenajata. Fiecare runda a jocului are cate o pista diferita pe care poti face drift-urile cat mai bine posibil astfel incat sa castigi punctele si sa ii invingi pe ceilalti soferi participanti.

Jocul are cateva runde care contin cate o pista diferita pentru cursele de drift cu masinute. Masinutele sunt dotate cu motoare cu foarte multi cai putere pentru a putea face astfel de drifturi, cu cutie de viteze craboti, cu autoblocante si cu rapoarte scurte. Masinile au de asemenea tractiune integrala, suspensie sport, forma aerodinamica, iar drifturile pe care le poti face sunt cele mai spectaculoase, dar si periculoase in acelasi timp.

Îţi place acest joc? 100% 1 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Demolition Drifters" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce masinuta de curse. Poti accelera, vira la standa si al dreapta sau pune frana.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Demolition Drifters": Pentru a castiga in acest joc de drifturi trebuie sa iti depasesti adversarii din cursa. Masinuta este dotata special pentru curse de drifters, iar tu va trebui sa faci drifturi in curbele de pe pistele din joc pentru a strange puncte. Manevreaza cu grija masina pentru a pastra controlul in cursa si pentru a evita ciocnirile cu celelalte masini.

Părerile celor care au jucat "Demolition Drifters"