Decorează Neverland - Peter Pan

In acest super joculet trebuie sa decorezi lumea fermecata din Neverland - locul in care traieste Peter Pan, baietelul neastamparat care poate zbura si care nu mai poate creste si ramane un baietel pentru totdeauna. Ai o plansa pe care poti pune diferite elemente, lucruri si fiinte cum ar fi: flori, vegetatie, pomi, palmieri, nori, stele, luna, butuci, iarba, pasarele, zanisoare, zane, sirene, vapoare de pirati, ciuperci, iepurasi sau broaste testoase. Toate aceste elemente pot fi gasite in lista din partea de jos a jocului, apasad pe stelutele de pe margine pentru a te plimba prin aceasta lista.

Poti pune cate obiecte si personaje din povestea lui Peter Pan si Wendy in Neverland si poti reseta jocul astfel incat sa o iei de la capat si sa redecorezi aceasta lume fermecata.

Daca iti plac povestile cu zane, copii cuminti si pirati, acest joc o sa fie pe placul tau. Este un joc recomandat tuturor copiilor.

Îţi place acest joc? 91% 11 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Decorează Neverland - Peter Pan" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a aranja elementele in joc.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Decorează Neverland - Peter Pan": Jocul de decorat lumea fantastica a lui Peter Pan si a prietenilor lui, a zanelor, Wendy si piratii care vor sa le faca rau, este un joc in care poti aranja aceasta lume asa cum vrei. Ai la dispozitie mai multe elemente pe care le poti plasa pe plansa jocului asa cum vrei si in pozitia pe care o doresti. Alege cu Mouse-ulMouse-ul un element si gaseste-i un loc in natura din Neverland.

Părerile celor care au jucat "Decorează Neverland - Peter Pan"