Cursa Nebună cu Frunza

Daca iti plac cursele pe apa atunci acest joc o sa-ti placa. Trebuie sa navighezi pe o frunza de-a lungul unui rau plin de capcane dar si de bonusuri, si sa ajungi la capatul cursei inainte ca timpul sa expire. Colecteaza toate bonusurile de pe rau pentru ca vei primi puncte sau secunde in plus la timpul limita. Alege unul din personajele de la Disney, Brandy sau Mr. Whiskers, cu care vei porni in cursa nebuna cu frunza.

Brandy si Dl. Mustăcilă este un desen animat de pe Disney Channel, in care este vorba despre un caine snob si un iepure hiperactiv care au fost blocati amandoi in Padurea Amazonului.

Cursa de barci este provocatoare dar si plina de primejdii, asa ca trebuie sa te feresti de aligatori sau crocodili, sa sari peste pietrele mari care sunt in apa si sa te feresti de bustenii care plutesc prin rau.

Îţi place acest joc? 67% 6 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cursa Nebună cu Frunza" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a conduce ambarcatiunea si tasta SPACE pentru a sari peste obstacole.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cursa Nebună cu Frunza": Trebuie sa termini cursa cu barca facuta din frunza in timpul limita care este oferit de joc. Alege unu din caracterele de desene animate si intra in cursa nebuna. Daca termini la timp cursa vei primi mai multe puncte.

Părerile celor care au jucat "Cursa Nebună cu Frunza"