Cursa din Hawaii - Hawaiian Race

Cursa din Hawaii este un joculet foarte distractiv in care trebuie sa conduci o masina de-a lungul plajelor din Hawaii si pana pe muntii de pe insula. In acelasi timp trebuie sa incerci sa iti depasesti adversarul in orice mod cu putinta pentru a putea castiga fiecare cursa. Fa-ti upgrade-uri si schimba componentele la masina pentru a putea avea masina potrivita pentru cursa. In fiecare cursa vei primi o suma de bani, in functie de modul in are ai condus in cursa respectiva, bani pe care ii vei putea folosi pentru a putea achizitiona diferite piese sau consumabila la masina de curse.

Jocul are mai multe nivele care se pot juca. Jocul este foarte asemanator cu super jocul "Earn to Die" prezent si foarte jucat pe site-ul nostru, POG.RO.

Îţi place acest joc? 80% 5 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cursa din Hawaii - Hawaiian Race" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul si tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a te juca. pentru a inainta, pentru a frana si pentru a sari. Apasa tasta SPACE pentru a folosi PowerUp-ul.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cursa din Hawaii - Hawaiian Race": Intra in cursa periculoasa pe traseele cu denivelari din Hawaiian Race. Controleaza-ti masina cu indemanare astfel incat sa nu o accidentezi si incearca sa finalizezi cursa pe primul lor, incercat pe cat posibil sa-ti depasesti adversarul. Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului poti face upgrade-uri la masina si poti achizitiona diferite componente din magazinul disponibil in joc.

Părerile celor care au jucat "Cursa din Hawaii - Hawaiian Race"