Cursă deasupra Oceanului - Roller Rider

Roller Rider sau Cursa deasupra Oceanului este un joc de raliu cu masini care se intrec pe un fel de pista construita, cum era de asteptata, deasupra Oceanului, un fel de pod pe care va trebui sa te intreci cu ceilalti participanti la rally. Esti provocat sa te intreci deasupra apei, la sute de metri inaltime fata de nivelul apei, un drum facut de lemn, extrem de periculos, insa plin de adrenalina si de senzatie. Pista de curse facuta special pentru acest joc este foarte primejdioasa si nu e chiar asa usor sa condus masinuta de viteza, decat daca esti un sofer de curse de la bunicel in sus. Insa poti exersa si atunci vei putea avea o sansa sa ii invingi pe ceilalti concurenti, soferii de curse, piloti de la Nascar, etc. Indrazneste si apasa pe turbo pentru a zbura la propriu cu masina. Colecteaza toate punctele de pe drum, banii si kit-ul de reparat masina pentru ca vei avea nevoie, mai ales ca te vei ciocni de diverse obiecte, sau chiar de masinile oponentilor tai.

Te asteapta 100 de nivele si de provocari de curse Roller Rider, diferite upgrade-uri pe care le poti face si 9 piste de mare viteza create pe deasupra apei care iti vor incanta mainile pe volanul super masinii de curse si viteza. De asemenea, poti face practica inainte de a intra in cursele nebune.

Îţi place acest joc? 58% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Cursă deasupra Oceanului - Roller Rider" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte tastele cu sagetitastele cu sageti sau tastele W, A, S, D pentru a te juca. Tasta Z pentru a primi putere turbo si tasta X pentru a folosi turbo.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Cursă deasupra Oceanului - Roller Rider": Intra in cursa Roller Rider pe deasupra Oceanului. Condu-ti masina de curse pe pistele de viteza din joc. Ai mai multe nivele si provocari pe care le poti juca. Foloseste Turbo cand ai nevoie, colecteaza tot ce poti de pe traseu si incearca sa iti depasesti toti adversarii pentru a castiga fiecare cursa.

Părerile celor care au jucat "Cursă deasupra Oceanului - Roller Rider"