Curăţenie la Hotel cu Menajera

Esti cea mai tare fetita, mai ales ca ai ales sa faci curăţenie la Hotel cu menajera. Esti de mare ajutor pentru menajera de la hotelul din oras pentru ca este deja foarte obosite si mai are de facut curat intr-o camera in care este foarte multa dezordine, gunoaie pe jos si haine aruncate aiurea prin camera. De asemenea, trebuie sa o ajuti sa faca curat si in lobby si in restaurantul hotelului. Oaspetii sunt pe cale sa ajunga in acest hotel luxos iar totul trebuie sa arate impecabil si sa straluceasca de curatenie. Strange gunoaiele si resturile de mancare de pe jos si pune-le in cosul de gunoi, pune hainele, pernele, florile, tablorile si celelalte obiecte de prin hotel la locul lor, iar la restaurant strange farfuriile si muta scaunele la locul lor la mesele la care oamenii care se vor caza la hotel se vor aseza sa manance in acesta seara.

Jocul are 3 nivele care sunt de fapt cele trei locatii in care tu si menajera trebuie sa faceti curat bec. Strange tot ce este de strans din fiecare runda a jocului pana cand camera incepe sa straluceasca de curatenie. In timp ce tu vei strange si vei aranja lucrurile, menajera se va ocupa de dat cu matura, cu mopul si cu pamatuful de praf, astfel incat acest hotel de 5 stele sa arate asa cum trebuie. Si mancarea trebuie sa fie buna, asa ca va trebui sa cauti si un joc de gatit la restaurant pentru a te juca in continuare.

Îţi place acest joc? 86% 7 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Curăţenie la Hotel cu Menajera" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Curăţenie la Hotel cu Menajera": Cu ajutorul Mouse-ulMouse-ului strange gunoaiele si resturile de mancare si pune-le in cosul de gunoi. Ia fiecare perna de pe jos si pune-o la loc pe canapea sau un pat, iar hainele in cuier. De asemenea, nu uita de celelalte obiecte de decor, cum ar fi tablourile sau florile care sunt insirate pe jos. Invitatii speciali vor sosi de indata la hotel, iar primirea este cea mai importanta.

Părerile celor care au jucat "Curăţenie la Hotel cu Menajera"