Curăţenie în Parcul de Copii

Ieri a fost o furtuna foarte urata care a aproape ca a distrus parcul copiilor din oras. Sunt destul de multe locuri de joaca stricate in urma furntunii, insa astazi ne vom strange cu totii si vom ajuta la curatarea si reabilitarea parcului de copii. Intra in aceasta noua misiune de a face curatenie in parc. Este responsabilitatea noastra de a curata si a mentine curat parcul de copii. Nu trebuie sa aruncam gunoaie in parc si trebuie sa avem grija si sa nu rupem sau sa distrugem locurile de joaca.

Intra in actiune si strange toate gunoaiele si punele in cosul de gunoi. In acelasi timp, trebuie sa aduni si cadourile care sunt prin parc si sa le pui in cosul de cadouri, ele iti vor aduce puncte. Cauta si obiectele care fac parte din decorul parcului si pune-le acolo unde este locul lor. Daca nu sti unde sa pui un anumit obiect, apasa pe butonul Hint pentru a vedea cum arata parcul de distractii pentru copii inainte de furtuna devastatoare. Apoi, muta obiectele astfel incat ele sa fie la fel cum au fost.

Îţi place acest joc? 100% 8 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Curăţenie în Parcul de Copii" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseşte Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Curăţenie în Parcul de Copii": Ai o misiune foarte frumoasa de a aduna gunoaiele si obiectele aduse de furtuna cea mare care s-a abatut asupra parcului de copii, dar si a intregului orasel. Strange toate gunoaiele si pune-le in pubela de gunoi. Aduna si cutiile de cadou impachetate frumos si pune-le in cos pentru a primi puncte. Obiectele si pasarile trebuie si ele puse la locul lor.

Părerile celor care au jucat "Curăţenie în Parcul de Copii"