Curăţătorul Temniţei - Dungeon Cleaner

Un super joc de aventura si actiune in care esti un Curatator, un super erou care trebuie sa traverseze o temnita plina de primejdii si creaturi inspaimantatoare pe care va trebui sa le elimini. Mergi pe traseul din pestera intesata de paianjeni si alte creaturi periculoase care iti pot pune viata in pericol, strange aurul pe care il primesti in drumul tau pentru a putea achizitiona arme si munitie utila la eliminarea creaturilor periculoase din pesterile care formeaza fosta temnita de monstrii. Fiecare usa incuiata din pestera intunecata si plina de pericole se poate deschide doar cu ajutorul unei chei pe care o gasesti undeva pe plansa jocului. Elimina toate pericolele, fereste-te de spatiile care iti pot lua din viata, sari peste apa adanca pentru a nu pierde din scor si elimina tot ce misca in drumul tau.

Jocul are mai multe planse pe care le poti parcurge in timpul jocului tau. Ai la dispozitie diferite arme pe care le poti folosi in actiunea de curatare a pesterilor din temnita ascunsa sub pamant. Elimina toate creaturile din pestera rece si urata.

Îţi place acest joc? 98% 72 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Curăţătorul Temniţei - Dungeon Cleaner" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti / W A S D pentru a te misca / catara, tasta SPACE pentru a sari, Mouse-ulMouse-ul pentru a tinti / trage in creaturi, R - reincarcare arma, C - arunca cu dinamita, CTRL sau F - interactionare cu usi, chei sau obiecte, E schimbare arma, I - inventar.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Curăţătorul Temniţei - Dungeon Cleaner": Elimina toate creaturile pe care le intalnesti in calea ta din misiunea ta de a curata temnita de tot ce este daunator. Strange aurul pentru a putea achizitiona armament pe care il vei folosi pentru a impusca tot ce misca. Evita capcanele si tot ceea ce te poate rani in aventura din pestera intunecoasa.

Părerile celor care au jucat "Curăţătorul Temniţei - Dungeon Cleaner"