Curăţă şi Spală Văcuţa de la Fermă

In acest joculet super fain trebuie sa cureti o vacuta murdara de la ferma cat de repede poti, pentru ca ai la dispozitie doar 4 minute pentru aceasta misiune. Pentru a castiga acest joc si pentru a primi medalia de locul 1, trebuie sa cureti corect aceasta vacuta si sa urmezi pasii recomandati pentru spalarea si curatarea unei vacute. Ferma de vaci are mai multe vaci pe care le curata si le spala fiecare jucator de pe POG.RO in fiecare zi. Scopul tau este sa cureti copitele vacutei, sa o cureti de balegar, sa o perii, sa o speli cu sapun si conditioner si sa primesti medalia pentru munca prestata, asa ca citeste instructiunile din joc si incearca sa faci tot ceea ce ti se cere pentru a termina jocul cu brio.

Jocul are o singura runda in care misiunea ta este sa speli si sa cureti o vaca de la ferma. Jocul este contra cronometru.

Fermele de vaci sunt locurile in care cresc vacutele. Ele sunt hranite si sunt ingrijite de angajatii de la ferma, pentru ca acestea sa poata da laptele pe care noi toti il consumam in fiecare zi. Din laptele de vaca se face branzica, iaurtelul, cascavalul si multe alte preparate lactate pe care le mananci si tu.

Îţi place acest joc? 91% 63 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Curăţă şi Spală Văcuţa de la Fermă" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste Mouse-ulMouse-ul pentru a te juca acest joc la ferma.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Curăţă şi Spală Văcuţa de la Fermă": Misiunea ta in acest joc este destul de simpla si anume, trebuie sa cureti o vacuta de la ferma. Incepi prin a-i curata copitele, apoi trebuie sa speli balegarul de pe corpul vacii, apoi aplici sapunul cu care o vei spala de murdarie cu ajutorul periei mari, apoi o speli din nou cu apa, aplici conditionerul si ii perii suprafata corpului cu peria cea mica. Daca ai facut in ordine toate aceste treburi in cele 4 minute pe care le ai la dispozitie, atunci vei primi medalia de pe locul 1.

Părerile celor care au jucat "Curăţă şi Spală Văcuţa de la Fermă"