Curăţă Parcarea de Zăpadă - Snow Storm

A venit iarna si afara a inceput sa ninga. Pana dimineata, soferii care si-au parcat masina in parcarea de noapte, s-au trezit cu masinile blocate de nametii de zapada care s-au facut pe parcursul noptii. Fiind o parcare cu plata este datoria ingrijitorilor sa o curete, astfel incat masinile parcate sa poata iesi la sosea.

Misiunea ta in acest joculet este sa cureti parcarea de zapada cu ajutorul unui mini camion cu lama in fata pentru curatat si impins nametii de zapada. Fiecare runda a jocului are un procent minim de zapada care trebuie indepartata de pe suprafata parcarii, astfel incat masinile sa poata fi scoase din parcare. Daca reusesti sa dai la o parte zapada stransa in parcare, in functie de procentu de deszapezire, daca ai atins minimum procentul necesar, atunci vei putea avansa la un nivel superior.

In joc vei primi o masina de deszapezit cu plug cu lama in fata, iar in momentul in care ai terminat treaba, vei primi o cafea pe care o poti lua doar cand ai deszapezit portiunea obligatorie din parcare. Acest joc de iarna cu zapada este special creat pentru a fi jucat iarna, in casa, la caldurica, dar nu este o regula, deci il poti juca ori de cate ori vrei.

Îţi place acest joc? 92% 12 voturi
Ţi-a plăcut acest joc?    
Te joci "Curăţă Parcarea de Zăpadă - Snow Storm" în Full Screen pe POG.RO Închide

Controale - Taste utilizabile în Joc: Foloseste tastele cu sagetitastele cu sageti pentru a controla plugul de deszapezit.


Instrucţiuni - Cum se joacă "Curăţă Parcarea de Zăpadă - Snow Storm": Folosind o strategie gandita de tine, incearca sa dai la o parte zapada din parcare, astfel incat sa existe cai de acces pentru masinile parcate. In fiecare runda a jocului vei primi o suprafata minima pe care trebuie sa o deszapezesti, astfel incat sa primesti o cafea si sa poti trece la o runda superioara. Sport la treaba!

Părerile celor care au jucat "Curăţă Parcarea de Zăpadă - Snow Storm"